Dr. Prokisch József
Szabadalom
1. |
Prokisch J., Fári M., Kovács B., Győri Z.: Magas biológiai értékű gyümölcsök és eljárás előállításukra, P0501073 Magyar Szabadalmi Hivatal, 2005 Szabadalom |
2. |
Prokisch J., Kiss A., Kovács Gy., Rapi S.: Tesztcsík élelmiszerek és biológiai minták vízoldható antioxidáns aktivitásának meghatározására, Magyar Szabadalmi Hivatal, 2007 Szabadalom |
3. |
Prokisch J., Zommara M.: Vörös és szürke elemi szelén nanogömbök és technológia előállításukra, Magyar Szabadalmi Hivatal, 2008 Szabadalom |
4. |
Prokisch J., (50%) Zommara M.: PROCESS FOR PRODUCING ELEMENTAL SELENIUM NANOSPHERES PCT/IB2008/052838 Date of Receipt: 15 July 2008 Receiving Office: International Bureau of the World Intellectual Property Organization Your Reference: P104315 |
5. |
Prokisch J., Kiss A., Héja K., Virág D.: Emelt antioxidáns és lizin tartalmú keksz, péksütemény és eljárás előállításukra, Magyar Szabadalmi Hivatal, 2007 Szabadalom |
Cikkek és hívatkozások:
https://scholar.google.com/citations?hl=hu&user=fE8oB0IAAAAJ
Szavazás